Vet du hva dine barn har tilgang til på skolen?

Stadig flere foreldre kommer nå ut med informasjon om hvordan barna dems har tilgang til barnepornografi på skolen, og ber nå skoleledelsen og lærere ta affære for å stoppe seksualiseringen av dems barn.

Seksuell omgang med barn er i de aller fleste land ulovlig, og det samme er materiale som har til hensikt å seksualisere mindreårige barn, men dessverre ser det ikke ut som om dette er noe lærerne bryr seg nevneverdig om.

I videoen under kan du se et eksempel fra USA som har gått viralt, da en mor engasjerte seg da hun så hva hennes sønn kunne låne av bøker på skolens bibliotek.

I stedet for å ta affære når foreldre gjør skoleledelsen og lærerne oppmerksom på bøker og annet skolemateriell som fremmer pedofili, ser det ut som om lærere heller velger å motsette seg foreldrene, og heller forsøker å forhindre foreldrene fra å uttrykke sine bekymringer.

Vi har blant annet nå under corona pandemien sett hvordan flere lærere har blitt avslørt i å fremme ulike personlige politiske tanker og ideer, og har drevet en form for seksualundervisning som ikke har vært i henhold til skolens læreplan.

Lærerne har til og med meldt fra om at de ikke likte at foreldrene kunne “sjekke” sine barns undervisning når undervisningen foregikk på nettet, og sett i forhold til det stadig økende antallet saker hvor barn på skolen blir fortalt at pedofili er ok, er det ikke rart lærerne nå er bekymret.

Nå er det kanskje på tide at også Norske foreldre begynner å følge med på sine barns undervisning, og ikke blindt tror alle lærere hederlige hensikter med hva de lærer våre barn.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar