VG lyver om hva “kritisk raseteori” er

I en artikkel i VG i helgen kunne man lese om hvordan stadig flere “hvite” mødre nå gjør opprør mot en ny type “anti-rasistisk” ideolog.

Denne nye akademiske teorien får man forklart i VGs artikkel handler om at “rasisme også kan være nedfelt i samfunnsstrukturen gjennom lover og institusjoner, som i praksis fremmer ulikheter til fordel for hvite.”

Teorien som det her vises til er kalt “kritisk raseteori” og er teori skrevet av ekstreme marxister som ønsker å innføre en ny type rasisme hvor hvite skal være den nye underklassen, og der der å hevde man ikke “ser raser” er å være rasistisk.

Kritisk raseteori er alt annet enn anti-rasisme, og har som hovedmål å se absolutt alt i et rasistisk perspektiv, og der Martin Luther Kings drøm om at folk skal dømmes ut fra sine evner og sin karakter, og ikke ut fra hudfargen de har er rasistisk.

I videoen under får dere en kort forklaring på hva kritisk raseteori er, og dere får vite hvilke bøker dere kan lese for å lære mer om hva denne teorien virkelig går ut på.

Årsaken til at så mange både hvite og svarte mødre i USA nå tar til orde MOT “kritisk raseteori” skyldes selvfølgelig ikke at disse mødrene er rasister, men det faktum at de IKKE er rasister, og at de ikke ønsker at dems barn skal opplæres i å dømme andre ut fra hvilken etnisitet de tilhører.

Dette lille “faktaet” er selvfølgelig ikke noe de marxistiske journalistene i VG ønsker å fortelle folk da norske politikere på venstresiden nå jobber for å gjøre “kritisk raseteori” til en del av den norske læreplanen.

I Oslo har den rød-grønne byregjeringen allerede bestemt at “kritisk raseteori” skal bli en del av læreplanen til Oslo skolene fra og med skoleåret 2022.

Det er kanskje på tide norske foreldre begynner å engasjere seg i hva dems barn bli indoktrinert med på skolen, og at norske foreldre bør spørre seg selv “hvordan kan det ha seg at så mange både svarte og hvite mødre nå gjør motstand mot kritisk raseteori, og hvorfor de plutselig er så engasjert i hva dems barn lærer på skolen.”

Under kan dere høre en podkast på Norsk hvor forfatteren Espen Goffeng forklarer hva kritisk raseteori er, og hvorfor kritisk raseteori er ekte rasisme.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar