VG sprer venstreekstrem propaganda om grensekonflikten mellom Hviterussland og Polen

I en tårevåt artikkel beskriver VGs journalister en helt annen virkelighet en den man kan se om man tar seg tid til å se på noen av de mange videoene som verserer rundt på internett.

Disse videoene forteller alt annet enn en tårevåt virkelighet hvor stakkarslige fredelige immigranter blir peppersprayet av Polske grensevakter som jager dem med helikopter slik VG vil ha folk til å tro.

Det videoene virkelig viser er immigranter som blåser røyk i øynene på hverandre for å frembringe tårer for så å la seg filmes av nyttige idioter i venstreorienterte medier som VG, mens andre videoer viser gjenger av immigranter som går til angrep med stein, spader og andre gjenstander på polske grensevakter i et forsøk på å ta seg ulovlig inn i Europa.

Selvfølgelig er ingen av disse videoene lagt til i VGs tårevåte artikkel da de fort ville ha knust MYTEN om de fredelige og stakkarslige immigrantene, men heller ville gitt det norske folk et mer reelt bilde av hva slags type folk det er som nå står og banker på Europas porter.

De fleste av disse immigrantene er unge menn fra midtøsten som har latt seg lure til å reise til Hviterussland hvor de har blitt fortalt det er enkelt å ta seg ulovlig inn i Europa hvor de så ønsker å snylte på den europeiske skattebetaleren.

I flere videoer kan man nemlig høre immigrantene rope “Tyskland, Tyskland…” for å vise verden hvor de virkelig ønsker å dra, og man kan ikke annet en spørre seg om ikke det at de ønsker seg til nettopp Tyskland har noe med de enorme sosiale godene immigranter i landet blir tildelt.

Selvfølgelig har ingen av disse faktaopplysningene noen innvirkning på VGs dekning av saken, da venstrepressen her i Norge samme hva faktaene måtte vise, vil fremstille immigrantene som stakkarslige og de polske og europeiske grensevaktene som ondskapen selv.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar