«Vi vil kjempe!» – Tysk EMP ga sin fulle solidaritet til australierne som nå kjemper mot myndighetenes COVID-tyranni

Et Tysk medlem av Europaparlamentet har nå offentlig gått ut med støtte til de mange tusener som nå demonstrerer mot den australske regjeringens innføring av Covid-tiltak som de mener vil føre til et medisinske tyranni.

Christine Anderson, som er et medlem av Europaparlamentet (MEP), har valgt å bryte med konsensusen til det store flertallet av parlamentsmedlemmene i Europaparlamentet da hun ikke deler dems syn på nødvendigheten av å innføre de mange COVID-restriksjonene og injeksjons mandatene som hun mener bryter med fundamentale menneskerettigheter og demokratiet.

I et innlegg på sosiale medier som tydelig var ment som støtte til de internasjonale protestene i Australia hvor protestantene demonstrerer mot myndighetenes innførsel av totalitære corona restriksjoner sa Anderson «Kjære borgere av Australia, deres SOS-rop om å gjenopplive demokratiet har nådd meg». 

«Jeg er et tysk medlem av EU-parlamentet og med mitt svar på SOS-ropet deres gir jeg dere min fulle solidaritet og støtte til alle frie borgere i Australia.»

«Jeg vil stå sammen med dere i deres kamp mot en undertrykkende og forrædersk regjering som tramper på borgerrettigheter, frihet og menneskelighet.»

I et medfølgende videoklipp understreket MEP Anderson viktigheten av dette historiske øyeblikket, og advarte om at frie og demokratiske samfunn raskt blir forvandlet til totalitære regimer.

Hun hevdet videre «Du må forstå – det handler ikke om å bryte den «fjerde bølgen.» Det handler om å knekke folk,». «Australia trenger ikke en «no-COVID-strategi.» Det Australia trenger er en strategi fri for undertrykkelse.»

«La oss alle stå samlet og gjøre det klart for våre regjeringer: Vi vil ikke tie. Vi vil ikke følge det. Nei. Vi vil bekjempe enhver regjering som prøver å utsette oss for tyranni. Vi står sammen i denne kampen.»

Anderson sluttet seg nylig til en håndfull andre MEP-medlemmer for å fordømme tvangsvaksinasjoner og covid-restriksjoner som nå blir fremmet rundt om i flere Europeiske nasjoner.

«Jeg vil ikke bli redusert til et marsvin og vaksinere meg med et eksperimentelt medikament. Og jeg vil garantert ikke vaksinere meg fordi min regjering ber meg om det, og jeg lover at jeg vil bli gitt min frihet,» sverget Anderson under en brennende pressekonferanse i oktober.

«La oss være klare på én ting: Ingen gir meg frihet, for jeg er en fri person. Så jeg utfordrer EU-kommisjonen og den tyske regjeringen til å kaste meg i fengsel. De kan låse meg inne og kast nøkkelen for alt jeg bryr meg om, men de vil aldri kunne tvinge meg til å bli vaksinert hvis jeg, som den frie borgeren jeg er, velger å ikke la meg vaksinere.»

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar