Video: Bill Gates krever «aggressive» karbonskatter for å «akselerere» den fjerde industrielle revolusjonen

Bill Gates snakket med World Economic Forum onsdag, og ba om en aggressiv implementering av karbonskatter for å tvinge mellominntektsland til å fundamentalt endre hele sin industrisektor.

Gates erklærte at «De rike landene må spille en sentral rolle, både finansiere RND og ha politikk, i noen tilfeller vil karbonavgifter bli brukt til å drive etterspørselen etter disse rene produktene.»

Han fortsatte, «Bare ved å gjøre det på en aggressiv måte vil de økonomiske kostnadene bli redusert nok til at vi kan henvende oss til alle mellominntektsland og si «OK, endre hele sementindustrien, endre hele stålindustrien.»

«Antallet selskaper som jobber med disse tingene er veldig spennende,» proklamerte Gates.

Han beklaget videre at «Noen av dem vil mislykkes, mange av dem vil mislykkes», men hevdet «vi trenger bare et rimelig antall, noen få dusin av dem for å klare seg, og det er det vi må akselerere».

I bøkene sine gjør grunnlegger og globalist av World Economic Forum, Klaus Schwab, klart at den «fjerde industrielle revolusjonen» eller «Den store tilbakestillingen» vil føre til avskaffelse av privat eiendom.

Den meldingen gjenspeiles på WEFs offisielle nettside, som sier: «Velkommen til år 2030. Velkommen til byen min – eller skal jeg si «byen vår». jeg eier ingenting. Jeg eier ikke bil. Jeg eier ikke et hus. Jeg eier ingen apparater eller klær.»

Tilsynelatende vil du ikke få lov til å eie noen privat eiendom, og din eneste utvei vil være å leve i en tilstand av permanent avhengighet av et lite antall rike elitister som eier alt.

Det ble tidligere kalt føydalisme, som er en form for slaveri.

Faktisk, mens amerikanere blir fortalt av teknokrater at fremtiden er en uten privat eiendom, har Gates selv og andre milliardærer kjøpt opp enorme mengder jordbruksland.

Gates er nå den største eieren av jordbruksland i Amerika, ifølge en Forbes-rapport fra i fjor.

I mellomtiden vil de store uvaskede bli presset til å bo i små hus eller poder, med dramatisk senket levestandarden under påskudd av at man skal redde planeten.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar