YouTube fjerner viralt Joe Rogan-intervju med Dr. Robert Malone

De store teknologiselskapene fortsetter å sensurere alle som ikke følger den politisk korrekte agendaen, og har nå sensurert den siste podcasten til den populære komikeren Joe Rogan der han intervjuer Dr. Robert Malone.

Dr. Robert Malone er den første som forsket på bruken av mRNA som del av utviklingen av vaksiner, og er en av verdens fremste forskere innen feltet, men blir like fullt sensurert av den politisk korrekte pressen og de store medieselskapene for å “fremme” falsk informasjon om COVID vaksinene som er utviklet på bakgrunn av hans egen forskning.

Du kan høre hele podcasten på spotify under.

Etter at podcast episoden ble sensurert av de store teknologiselskapene har Joe Rogan nå offentlig gått ut og sagt at han nå frykter at han vil bli mer sensurert, og har derfor nå valgt å opprette en konto på den alternative «twitter» plattformen Gettr.com.

Nå gjenstår det å se hvor lenge Joe Rogan overlever på Twitter, Youtube og andre politisk korrekte sosiale medier, og hvordan hans skare av flere millioner fans vil reagere om han skulle bli fullstendig sensurert og kansellert.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar